Rondreis Botswana

Bezoek Botswana met Going Africa Safaris

groepsreizen Botswana

Bezoek Botswana met Going Africa Safaris

4x4 Botswana selfdrive

Bezoek Botswana met Going Africa Safaris

wandelsafari Botswana

Bezoek Botswana met Going Africa Safaris

Botswana accommodatie

Bezoek Botswana met Going Africa Safaris

Rondreis Botswana

Rondreis Botswana – Deze rondreis Botswana website staat geheel in het teken staat van diverse safarivormen  in Botswana. Rondreizen in Botswana voor de avontuurlijke en echte natuurliefhebber.

Niet vaak maak je mee dat iemand die voor de eerste keer naar Afrika gaat, meteen voor een rondreis in Botswana kiest. Wat dat betreft waren wij (van Going Africa Safaris) in 1996 mogelijk een uitzondering.

Botswana was in 1996 nog nauwelijks ontdekt door andere avonturiers. In Chobe/Savuti, Moremi en Central Kalahari kon je destijds nog dagen achter elkaar door de parken rijden zonder een andere auto tegen te komen. Dat is inmiddels wel anders geworden. Maar, nog steeds lijkt het of reizen in Botswana de kinderschoenen nog niet zijn ontgroeid. Dit ondanks dat bijvoorbeeld Chobe River Front al flink drukker is dan jaren geleden. Er is meer specialisme nodig om u als reiziger op die nog minder bezochte en unieke  plekjes te krijgen.

Inmiddels heeft Going Africa Safaris meer dan 25 keer Botswana bezocht en bij elkaar hebben we ruim een jaar op een avontuurlijke manier (kamperend op speciale plekken in de bush) van alle bijzondere plekken en van de wilde dieren genoten. Botswana kent geen geheimen meer voor ons.

Reizen in Botswana staan garant voor avontuurlijke en goed georganiseerde safari’s. Natuurlijk is daarbij de keuze voor een lokale organisatie bepalend voor het slagen van uw safari. Met ons lokale netwerk en onze opgebouwde kennis hebben wij voor u deze belangrijke keuze al gemaakt. Of het nu om maatwerk lodge safari’s, om geaccommodeerde of kampeergroepsreizen, privé kampeersafari’s, een wandelsafari of om een self drive safari gaat. Voor al deze safarivormen hebben wij het juiste lokale netwerk.

rondreis Botswana

 
Rondreis Botswana – voor elke budget.

Natuurlijk bent u als reiziger altijd op zoek naar de goedkopere en gelijktijdig ook beste rondreizen in Botswana. In het verleden had Botswana de naam een dure safaribestemming te zijn. Gelukkig zijn er de laatste jaren ook steeds meer goede en meer betaalbare alternatieven beschikbaar gekomen. Lees ook bij het onderwerp “accommodaties” op deze website.

Verder zijn we ook trots op ons eigen ontwikkelde privé kampeersafari in Botswana. Voor een privé safari is deze uitermate betaalbaar en ontbreekt het u aan niets. U verblijft veel in de bush in een 3×3 meter en-suite tent en onder begeleiding van een proffesionele gids. Maaltijden en drankjes zijn inbegrepen.

Reizen naar Botswana doe je niet zomaar. Reizen naar Botswana doe je omdat je een liefhebber bent van natuur en avontuur en waar kwaliteit is gewaarborgd, welke safarivorm u ook kiest.

Rondreis Botswana – voorbeeld reizen.

Unieke en prijsgunstige voorbeeld safari reizen vindt u bij Going Africa Safaris. De Botswana specialist.

Rondreis Botswana