Reizen Botswana

Prive kampeersafari reizen

Prive kampeersafari reizen Botswana

 

Prive kampeersafari reizen in Botswana zijn vergelijkbaar met de luxe kampeersafari reizen die in Botswana worden aangeboden. Waar de routes en vertrekdatums van de luxe kampeersafari reizen  vastliggen, is dat met de prive kampeersafari reizen in Botswana niet het geval.

De routes door de bush zijn helemaal op maat te maken. Deze prive kampeersafari reizen in Botswana zijn dan ook erg geschikt voor families en vriendengroepen. Maar ook zijn prive kampeersafari reizen prima geschikt voor een willekeurige groep met een bovengemiddelde interesse in fotografie. De prive kampeersafari reizen worden in twee soorten aangeboden. Zo is er de luxe prive kampeersafari en is er een comfortabele prive kampeersafari. Over de verschillen later meer. Voor grotere groep van meer dan 8 personen is er op speciaal verzoek en afhankelijk van de aanbieder een budget vorm van prive kampeersafari reizen mogelijk.

 Prijzen prive kampeersafari reizen Botswana

De prijzen voor de prive kampeersafari reizen in Botswana zijn afhankelijk van het aantal personen, de periode van het jaar en de safarivorm. U zult begrijpen dat deze vorm van kamperen vaak duurder is dan een luxe kampeersafarireizen in een groep. De vaste kosten moeten immers ook door minder personen gedeeld worden en des te lager het aantal personen is hoe hoger de prijs per persoon.

 Op tijd boeken prive kampeersafari reizen Botswana

Een groot voordeel is dat deze  safarivorm helemaal op maat kan worden samengesteld. Omdat u in de parken op prive kampeerplaatsen wilt overnachten is vroeg boeken vaak noodzakelijk. HATAB en BOGA campsites zijn vaak lang van te voren volgeboekt of staan in optie voor toekomstige andere safarivormen in Botswana. Voor de kampeersafari’s in Botswana met een vaste vertrekdatum is het reserveren vaak al meer dan anderhalf jaar voor vertrekdatum noodzakelijk. Dit geeft aan dat het aantal privé campsites dus beperkt is ten opzichte van het aanbod. Wees er dus op tijd bij om uw prive kampeersafari reizen in Botswana te boeken.

Net als bij de luxe kampeersafaris in een groep worden voor u de tenten opgezet en afgebroken. Het is dus een zogenaamde non-participatie kampeersafari waarbij alles voor u geregeld wordt en waar de lokale en ligt alcoholische drankjes zijn inbegrepen.

Voorbeelden van prive kampeersafari reizen in Botswana

 

prive kampeersafari reizen in Botswana