Reizen Botswana

Luxe kampeersafari reizen Botswana

Luxe kampeersafari reizen Botswana

Luxe kampeersafari reizen naar Botswana worden vaak in een kleinere groep gemaakt en kennen een vast route. Omdat de luxe kampeersafari reizen in Botswana duurder zijn dan de reguliere kampeersafari reizen in Botswana, zijn de reisschema’s vaak ook korter. Maar er gaat dan ook vaak geen dag verloren omdat u alleen maar in de bush verblijft. Bij langere kampeersafari reizen in Botswana is het niet te voorkomen dat er ook dagen tussen zitten welke u vanwege de afstanden en het opnieuw bevoorraden in gebieden of plaatsjes buiten de wildparken doorbrengt.

Botswana aanbod

Zelfs binnen het  aanbod van luxe kampeersafari reizen in Botswana zit een verschil dat wel handig is om te weten. Ook al lijken de verschillen klein.

Verschillen luxe kampeersafari reizen Botswana

Vanzelfsprekend is er ook bij de luxe kampeersafari reizen in Botswana een verschil in de te gebruiken auto’s en in gidsen. De luxere en-suite tenten zijn vaak wel hetzelfde en voorzien van stretchers/bedden en beddengoed en lokale (alcoholische) drankjes zijn over het algemeen inbegrepen. De duurdere alcoholische drankjes zoals spirits, champagnes, etc… zijn niet inbegrepen.

Is dat het enige verschil, zult u zich afvragen. Nee, dat is niet het enige verschil. Een verschil in prijs voor de luxe kampeersafari reizen in Botswana vind je vaak terug in het gebruik van een back-up vehicle en de kampassistenten.

Dit is voor diegene die optimaal van luxe kampeersafari reizen in Botswana wil genieten. Een belangrijk verschil dus. Op het moment dat er gebruik wordt gemaakt van een back-up vehicle zorgen de kampassistenten er voor dat het kamp wordt opgezet en afgebroken terwijl u van de game drives geniet in de aparte game drive auto.  Een duidelijk meerwaarde dus in vrijheid en optimalisatie van het aantal uren dat u daadwerkelijk op zoek bent naar de wilde dieren.

Voorbeelden luxe kampeersafari reizen Botswana.

 Luxe kampeersafari reizen Botswana

Luxe kampeersafari reizen Botswana