Reizen Botswana

Kampeersafari reizen Botswana

Kampeersafari reizen Botswana.

Kampeersafari reizen BotswanaKampeersafari reizen in Botswana zijn perfect. Niet iedereen heeft er meteen een idee bij van wat er verwacht mag worden van een kampeersafari reizen in Botswana. Eigenlijk zijn de kampeersafari reizen naar Botswana er in alle maten en soorten en voor ieder budget.  Voor elk wat wils dus. Maar ook hier geldt wat we op onze openingspagina over de diversiteit van aanbieders al schrijven. Per soort kampeersafari zit ook weer veel verschil. Wat voor een auto wordt er gebruikt, zijn de gidsen goed opgeleid of maakt men eigenlijk alleen maar gebruik van een veredelde chauffeur die u in de bush rond rijdt en u eigenlijk weinig kan vertellen over de flora en fauna en de gedragingen van de dieren. Kansen zijn dus groter dat u de bijzondere dingen mist waarvoor u juist naar Botswana kwam. Maar ook erg belangrijk is, laten de kampeersafari reizzen u ook daadwerkelijk op een goede manier de wildparken in Botswana zien of wordt u er alleen maar omheen geleid met af en toe een korte game drive in een park. Ook voor de keuze van kampeersafari reizen naar Botswana zou ik u dus goed laten adviseren door een SPECIALIST in kampeersafari reizen in Botswana.

Kampeersafari reizen Botswana – overwegingen

Als laatste een ook niet onbelangrijke overweging om mee te nemen bij uw keuze voor kampeersafari reizen in Botswana. De wegen in de parken van Botswana zijn niet altijd even goed en vaak ook erg slecht. Hoe goed auto’s ook worden onderhouden, deze omstandigheden kunnen tot gevolg hebben dat een auto pech kan krijgen. Door goed onderhoud wordt door de betere organisaties veel voorkomen. Maar soms is pech niet te voorkomen.  Vraagt u het volgende af voorafgaande aan een boeking van kampeersafari reizen in Botswana.

# beschikt de maatschappij over een back-up vehicle tijdens de kampeersafari reizen voor het geval u pech krijgt.

# Zo nee, moet deze dan uit Zuid-Afrika komen of uit Maun. Met andere woorden staat u in het slechtste geval een paar uurtjes te wachten of verliest u meer dan een dag met de nodige gevolgen voor de kampeersafari reizen.

Uitleg diverse kampeersafari reizen in Botswana op deze pagina’s.

privé kampeersafari reizen – luxe kampeersafari reizen – Kampeersafari reizen in een groep